Blaf- en trainingsbanden en omheiningen

Anti-blaf producten
Blaffen is een natuurlijke reactie van honden. Ze uiten hiermee blijdschap, opwinding, ongenoegen etc. Het is dus heel normaal dat honden blaffen, vervelend wordt het echter wanneer dit blaffen overmatig is en de hond bijvoorbeeld blijft blaffen als u van huis bent.

Voor dit soort momenten kunt u gebruik maken van een anti-blaf band.
Deze banden zijn er in verschillende soorten, het is dus heel belangrijk dat u zich goed laat voorlichten wat de mogelijkheden zijn.

Voordat u over gaat tot de aanschaf van een anti-blaf band is het belangrijk u te realiseren waarom en in welke situaties de hond blaft. Wanneer de hond bijvoorbeeld last heeft van verlatingsangst is een anti-blaf band alleen niet de juiste oplossing. (Verlatingsangst is iets anders dan niet alleen kunnen zijn) Raadpleeg in dat geval of in geval van twijfel altijd een deskundige.

Training op afstand
In deze categorie vindt u allerlei handige trainings producten voor de hond. U kunt kiezen uit statisch, ultrasoon en spray.


Omheiningssystemen
Wij hebben verschillende types omheiningen in onze assortiment waaronder met en zonder draad. U wilt voorkomen dat uw hond van het erf afgaat? Zorg dat u goed weet hoe zwaar uw hond is en bekijk goed welk type het beste werkt.

Voor de kleinere honden adviseren wij op het moment de PetSafe Nano Deluxe omheining.

Openingstijden

Ma t/m Do
09:00 - 18:00 uur
Vrijdag
09:00 - 21:00 uur
Zaterdag
09:00 - 17:00 uur

Adres