Herdenkingsstenen en urnen

Het is heerlijk om uw trouwe viervoeter in uw gezin te hebben. De aandacht die u geeft krijgt u driedubbel terug. Zeker als u terug kijkt naar hoe hij was als puppy. Een klein vrolijk en ontdekkend diertje. De jaren vliegen voorbij. Daar is dan dat moeilijke moment, door ziekte of ouderdom moet u afscheid nemen van uw trouwe vriend.

Nu komt de moeilijke vraag: laat ik mijn hond begraven op een dierenbegraafplaats of laat ik hem cremeren?

Al die jaren kunt u niet zomaar vergeten. De herinneringen blijven altijd bestaan, maar dat ziet niemand. Wat natuurlijk ook fijn is om de leuke herinnering aan uw viervoeter vast te leggen. Op gepaste wijze een mooi aandenken. Wat dacht u van het portret van uw trouwe vriend ingelaserd op zwart graniet. Voor in uw huis, uw tuin of op de dierenbegraafplaats. Zo kunt u altijd naar hem blijven kijken.

Ook voor na de crematie is een persoonlijk aandenken van uw trouwe viervoeter fijn om te bewaren. Speciaal daarvoor zijn er verschillende urnen te krijgen. Er is altijd wel een passende urn. Aan de onderkant van alle modellen zit een holle ruimte waar plek is voor ongeveer 100 gram as. Dit gecombineerd met een mooie foto of tekst maakt het tot een uniek aandenken.

Voor de verschillende modellen en maten van herdenkingstenen en urnen kunt u kijken op de website van Ladec.

Openingstijden

Ma t/m Do
09:00 - 18:00 uur
Vrijdag
09:00 - 20.00 uur
Zaterdag
09:00 - 17:00 uur

Adres