Dierenwinkel voor omgeving Putten, Ermelo, Barneveld en Amersfoort

Bekijk onze dierenspeciaalzaak

Snacks Dierenwinkel
Grote voorraad

Grote voorraad

Wij hebben een grote voorraad verschillende producten, zodat u altijd gemakkelijk kunt vinden wat u nodig hebt voor uw harige vriend. Naast dierenbenodigdheden verkoopt Discus van Dijk ook vissen en waterplanten.
Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel

Wij hebben vriendelijk personeel dat klaar staat om u te helpen met alle vragen en adviezen over huisdieren.
landscape maintenance 37

Dierenspeciaalzaak voor de regio

In onze dierenspeciaalzaak vindt u alle benodigdheden voor uw huisdier. Onze winkel heeft een regionale functie. Zo hebben wij vaste klanten uit diverse plaatsen om Putten heen, zoals Ermelo, Voorthuizen, Harderwijk en Barneveld.

Vanuit bijvoorbeeld Ermelo staat u in slechts 10 minuten bij onze winkel in het centrum van Putten. We hebben een groot assortiment aan dierenbenodigdheden. Of u nu een nieuwe aquarium nodig heeft of een nieuwe halsband voor uw hond wilt kopen, wij hebben alles wat u nodig heeft. En als we het niet op voorraad hebben, bestellen we het graag voor u.

Onze deskundige medewerkers kunnen u helpen bij het vinden van alles wat u nodig heeft voor uw huisdier – van een nieuw speeltje tot het juiste voer. Wij zorgen ervoor dat uw huisdier alles heeft wat hij nodig heeft om gelukkig en gezond te zijn.

Wij hebben zowel een voor- als achteringang. Via de achteringang kunt u gebruik maken van onze gratis parkeergelegenheid, en is het gemakkelijk om uw dierenproducten in uw auto te leggen.

Kom vandaag nog bij ons langs bij Discus van Dijk in Putten!

Discus van Dijk - dierenspeciaalzaak
Dierenwinkel

Bekijk onze winkel

Discus Putten 021 scaled
Discus Putten 015 scaled
Onze winkel
Discus Putten 006 scaled
Discus Putten 026 scaled
Discus Putten 030 scaled
Discus Putten 020 scaled

Onze klanten

landscape maintenance 09

“Mooie dierenspeciaalzaak. Dierenhokken zien er goed verzorgd uit. Leuk dat je ook de konijnen mag aaien. Wat ook opvalt dat de vogeltjes leuke speeltjes in hun kooi hebben hangen, zodat ze zich niet hoeven te vervelen. Kunnen andere dierenspeciaalzaken een voorbeeld aan nemen.”

Karin Voogd

landscape maintenance 09
“Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Ik had vragen over het veranderen van voer voor mijn katten en de medewerker nam ruim de tijd om mee te kijken en dingen aan te raden. Je hebt ook spullen voor vissers, en aquariums dus je kan er voor veel terecht.”
Michelle Baljeu

landscape maintenance 09
“Prima winkel. Je wordt keurig geholpen met vriendelijk personeel. Én niets is ze teveel. Zit zelf met een pup van 6maanden die haar scheenbeen heeft gebroken en rustig aan moet doen, de verkoopster was zo vriend3lijk om een sheet uit te printen met allerlei tips voor de pup.”
Anne Vredeveld