Over ons

Dierenspeciaalzaak Discus van Dijk is dé dierenspeciaalzaak van Putten en bestaat al sinds 1994. Door de jaren heen is de kennis en ervaring binnen deze speciaalzaak sterk gegroeid. Geen vraag is te gek en voor elk probleem is een oplossing. Ook het assortiment wordt regelmatig aangevuld en vernieuwd, zodat wij altijd het beste voor uw huisdier hebben.

Ook voor advies bent u bij ons aan het juiste adres. Gedragsproblemen, gezondheidsproblemen of gewoon een vraag over producten, alles is mogelijk. Mede dankzij onze klanten worden onze ervaringen met de dag groter, zo kunnen we u altijd van het beste advies voorzien.

Dierenwinkel Putten voorkant
Over Dierenspeciaalzaak Discus van Dijk

Ruim assortiment dierenartikelen

Met onze ruime winkel en breed assortiment is er voor ieder wat wils. Genoeg keus voor de beste verzorging van uw huisdier(en). Een mooie hondenmand of een nieuw speeltje voor de parkieten, alles is te vinden. Is het product naar uw wens niet aanwezig, dan gaan we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Onze producten

hond

Honden

Er zijn allerlei honden producten op de markt. Van voer tot speelgoed, deze artikelen variëren in kwaliteit en prijs.

kat

Katten

Wij bieden een ruime keuze aan kattenproducten van hoge kwaliteit. Kies uit ons assortiment zoals voeding en verzorgingsproducten.

knaagdier

Knaagdieren

De assortimentsgroep knaagdierproducten omvat een grote verscheidenheid aan artikelen die bedoeld zijn om te worden gebruikt voor de verzorging en voeding van knaagdieren.
vogel

Vogels

Discus van Dijk biedt een ruim assortiment voer, vogelhuisjes en vogelproducten aan, die allemaal gemaakt zijn van materialen van topkwaliteit.

vis

Vissen

Kom in de winkel en bekijk ons ruime assortiment vissen. Van goudvissen tot de meer luxere vissen en aquariums.

Hengelsport

Hengelsport

Wij bieden diverse hengelsport producten aan zoals hengels, diverse soorten aas, schepnetten, molens, haakjes en nog veel meer.

landscape maintenance 09
“Mooie dierenwinkel. Dierenhokken zien er goed verzorgd uit. Leuk dat je ook de konijnen mag aaien. Wat ook opvalt dat de vogeltjes leuke speeltjes in hun kooi hebben hangen, zodat ze zich niet hoeven te vervelen. Kunnen andere dierenwinkels een voorbeeld aan nemen.”

Karin Voogd

“Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Ik had vragen over het veranderen van voer voor mijn katten en de medewerker nam ruim de tijd om mee te kijken en dingen aan te raden. Je hebt ook spullen voor vissers, en aquariums dus je kan er voor veel terecht.”

Michelle Baljeu