Route

Discus van Dijk

Engweg 57
3882 AK Putten

Discus van Dijk

Engweg 57

3882 AK Putten

Kom naar onze dierenspeciaalzaak

Bij Discus van Dijk zijn we er trots op dat we al sinds 1994 kwaliteitszorg voor huisdieren leveren aan Putten. Ons personeel heeft veel kennis en ervaring op dit gebied, dus geen vraag is te gek – voor elk probleem hebben wij een oplossing. Bovendien is ons assortiment altijd up-to-date en voeren wij alleen de beste producten voor uw huisdier.

Hebt u advies nodig? Geen probleem – ons personeel staat altijd klaar om te helpen. Of u nu gedragsproblemen met uw huisdier ondervindt, gezondheidsproblemen hebt, of gewoon een vraag over producten hebt, wij zijn er om ze allemaal te beantwoorden.

N

Gratis parkeren

N

Groot assortiment

N

Vriendelijke collega's

N

Alleen de beste kwaliteit

N

Ruime winkel

landscape maintenance 09

“Mooie dierenspeciaalzaak. Dierenhokken zien er goed verzorgd uit. Leuk dat je ook de konijnen mag aaien. Wat ook opvalt dat de vogeltjes leuke speeltjes in hun kooi hebben hangen, zodat ze zich niet hoeven te vervelen. Kunnen andere dierenspeciaalzaken een voorbeeld aan nemen.”

Karin Voogd

“Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Ik had vragen over het veranderen van voer voor mijn katten en de medewerker nam ruim de tijd om mee te kijken en dingen aan te raden. Je hebt ook spullen voor vissers, en aquariums dus je kan er voor veel terecht.”

Michelle Baljeu