Vissen

Goudvisaquarium of Tropisch aquarium?

Discus van Dijk

3 maart 2022

Daar begint het mee. Welk aquarium past bij je wensen. Wat voor ideeën heb je over hoe het aquarium eruit moet komen te zien. Wat voor soorten vissen zou je leuk vinden en kan dat allemaal wel in die combinatie. Voor het beste advies en informatie hierover zien we je graag in de winkel. We zullen je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Zowel een goudvisaquarium als een tropisch aquarium is een mooie manier op te starten als aquariaan. En deze leuke hobby te leren kennen.

Goudvissen zijn er is verschillende soorten, waaronder bont/gevlekt (shubunkin), oranje met wit (sarasa), gele goudvissen en uiteraard de sluierstaarten behoren ook tot de koudwatervissen. Kortom bij het houden van goudvissen betekend het niet dat je alleen oranje vissen in het aquarium hebt.

Bij een tropisch aquarium heb je meer keuze in soorten vissen, grote en kleine. Houd er wel rekening mee dat niet alle vissen bij elkaar kunnen. Je hebt wel meer informatie en kennis nodig, die wij je uiteraard geven bij de aanschaf.

Of je nou kiest voor een tropisch aquarium of voor een goudvisaquarium, de combinatie van grint, planten, achtergrond en decoratie maken het aquarium tot een levend schilderij.

Gerelateerde artikelen

Waar moet je rekening mee houden?

Waar moet je rekening mee houden?

Leuk dat je nadenkt over de aanschaf van een aquarium, maar waar moet je vooraf al over nadenken? Wat is belangrijk? Voordat je een aquarium...

Schoonmaak en onderhoud aquarium

Schoonmaak en onderhoud aquarium

Een aquarium blijft niet vanzelf mooi en schoon. Daarbij heeft het u nodig. Naast het schoonmaken, kunt u ook zo nu en dan nieuwe planten en/of...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *